Услуги

ТЪРСИТЕ ДА КУПИТЕ?

Ние, от Агенция ОФИС 11, изповядваме философията, че продажбата е приключила тогава, когато клиентът получи пълно удовлетворение от продукта. Поради тази причина търсенето на имот с нас е само една стъпка от вашата сделка. Ние ще направим подробна консултация с Вас и анализ на Вашето търсене, с цел да Ви насочим към правилния тип покупка и да подберем най-подходящите имоти на пазара за Вас.

При нужда ще съдействаме за отпускане на най-изгодния за Вас банков жилищен кредит, като за целта ще изискаме оферти от всички банки, ще разгледаме условията за финансиране във всяка една и ще направим за Вас оценка на "дребните шрифтове".

Наша е отговорността да направим правна консултация за проверка собствеността на избрания от Вас имот, както и да извършим необходимите справки, за да удостоверим липсата на тежести върху имота.

След избора на апартамент и финансиране имаме ангажимента по всички юридически услуги, с цел подготовка на цялата документация за финализиране на Вашата сделка.

Но работата ни не приключва до там. Ние можем да Ви съдействаме с всички последващи Вашата покупка стъпки.

Може да разчитате на нас за изготвяне на интериорен проект за Вашия имот – за завършване до ключ и/или обзавеждане, както и за препоръки и преференциални цени за строително-ремонтните дейности и дизайнерското изпълнение на Вашия проект.

ИСКАТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ?

Решенията по продажба на имот изглеждат лесни, но често се оказват извън възможностите на ангажирания съвременен човек. Ние можем да изготвим за Вас пълна маркетингова стратегия за бърза продажба на адекватна и реална цена.

Първоначалната консултация протича на два етапа – изготвяне на пазарна оценка на Вашия имот от независим оценител и подробен пазарен анализ на аналогични оферти. По този начин ще добиете най-реална представа за стойността на Вашето жилище.

Последващите стъпки да свързани с разработване на рекламна стратегия като услугите, които предлагаме включват, но не се ограничават до:

• Професиално заснемане на Вашия имот

• 3D виртуална разходка в жилището

• Набор от рекламни материали с цел популизиране на офертата на пазара

• Спонсорирана от нас реклама във всички онлайн платформи за недвижими имоти

• Предоставяне на ежедневна или ежеседмична статистика за интереса на купувачите към офертата и продължителен пазарен анализ на позиционирането ѝ на пазара

Ние проявяваме грижата на добър търговец, като можем изцяло да поемем ангажимента по организиране и провеждане на огледи с потенциалните купувачи. Освен това сме отговорни изцяло за правното обслужване на сделката и извършването на всички юридически услуги, с цел подготовка на цялата документация за финализиране на Вашата продажба.

Направи запитване


Compare listings

Compare