Отзиви

Напиши Отзив


Препоръчвам Офис 11 !!! Специални благодарности на Мирела и Рейчъл !!! Изключителни професионалисти, безкрайно отзивчиви и коректни !!! Бъдете все така успешни !!! Ние сме ви безкрайно благодарни, без вас нямаше да успеем да намерим този прекрасен апартамент ...
by Цвети и Златко
Бих искала да споделя удовлетворението си от услугите на Office 11 като мой посредник при покупка на имот! Искам да изкажа специалните си благодарности на Свилен Воденичаров като мой брокер! Благодаря му за цялото отделено време, внимание и търпение – от търсенето на апартамента до завършването на сделката! Свилен е страхотен пример за един млад и много целеустремен професионалист, който е осъзнал разковничето на това как да удовлетвориш своите клиенти! Изключително стриктен, търпелив и последователен, напълно откровено смятам, че нямаше как да си свърши работата по-добре! Изцяло защитаваше интересите ми като негов клиент и в същото време ми създаде усещането, че все едно работя с приятел – удоволствие бе да се работи с него. Вие сте номер 1 !
by Елзен Хюсмен
Много благодарим на екипа! Специално на теб, Здравче, за твоя професионализъм, за усети ти – че разбра точно какво търсим, искаме да си закупим. С голяма човечност и разбиране се отнесе към нас и беше до нас навсякъде! Желаем на целия ви екип много здраве, щастие, успехи в личния и професионалния път!
by Дора и Тони
Много съм доволен от услугите на Office 11. Обърнах се към тях за сделка за продажба на имот. Продажбата беше съпътствана с доста бюрократични формалности и спънки, но през цялото време получавах адекватна консултация от Рейчъл, както и съдействие за посещение на институциите и изкарване на необходимите документи. Много благодаря за коректността и съдействието на Office 11 и с удоволствие ще се обърна отново към тях.
by Димитър Петров
Препоръчвам Офис 11 без колебание. Благодарение на Христина Маринова и Рейчъл Димитрова успях да закупя изключително изгоден бизнес имот в центъра на града и да продам стария си. Сделките бяха свързани с много трудни и продължителни преговори и особени документи. Благодаря за професионализма и личното отношение. В Офис 11 намерих и приятели, и бъдещи партньори.
by Галина Тодорова
Търсейки за първи път жилище за покупка, бях изненадан от факта, че много често не можех да се свържа с агенции/брокери, не връщаха обаждания и показваха незаинтересованост. Та разбрах, че ще трябва да се въоръжа с много търпение, а и имайки предвид пазара в момента, задачата не беше лесна. Всичко това се промени като започнах да работя с Офис 11 и конкретно с Мирела Матеева. Отношението и търпението, които тя показваше ежедневно промени целия процес на търсене. Беше упорита и настоятелна в комуникацията със строители/банки.Изказвам искрени благодарности и силно препоръчвам.Поздрави, Велико
by Велико Костадинов
Благодаря на Свилен Воденичаров за прецизната работа, за търпението, което прояви през целия период, а то не беше никак малко! Желая му и за напред да работи с тази отдаденост и упоритост!
by Фикрие Муткова
Много сме доволни от агенцията и по-специално от Свилен Воденичаров, който прояви изключително професионално, мило и точно отношение. Работата с него беше удоволствие!
by Ралица Петкова
Много съм доволен от работата ми с екипа от професионалисти на Office11. Най-вече искам да благодаря на Свилен Воденичаров, който е рядко срещано явление в сферата на недвижимите имоти. Изключително компетентен в работата си!!! Много точно и без излишни въпроси, разбира и изпълнява желанията на клиентите си. Винаги с добре подбрани ТОП предложения. Още веднъж благодаря!
by Владислав Христов
Изключително професионално и търпеливо отношение от страна на един от брокерите на агенцията – Свилен Воденичаров. Не губи времето на клиента, предлага според индивидуалното търсене, като в същото време се действа в много приветлива, приятелска и усмихната обстановка, с внимание към клиента и най-вече със зачитане на изискванията и времето му. Посредник, който заслужава изцяло доверието, което му се гласува!
by Мая Петкова
Нели е брокер, който освен с отговорно и професионално отношение... ме спечели и с многото търпение и разбиране. Помогна ни да намерим мечтания имот, въпреки нашите високи изисквания.
by Ренета Сиракова
Здравейте, клиенти на Офис 11! Аз специално мога да заявя, че съм много доволна от брокерките в Офис 11. През декември 2021 ходих да си купя апартамент във Варна. Ако не бяха те, щях да се върна без да купя нищо. Благодарение на брокерката ЗДРАВКА ПЕТРОВА от Офис 11 успях да си купя желания апартамент. Благодаря Ви, че бяхте с мен от началото до края на сделката. Желая успех в бъдеще на Офис 11 и работещите във фирмата. На драго сърце пак бих се обърнала към Вас.
by Себиле Ахмед
Изключително съм доволна от отношението и професионализма на целия екип на Офис 11. Сплотени, млади, енергични – с радост готови да помогнат на всеки да намери своя мечтан имот. Препоръчвам с две ръце.
by Полина Петрова
Винаги са точни и коректни ОФИС 11!!!
by Георгия Бунис
С благодарност към Свилен!!! Търсите имот, искате да купите мечтаното жилище за да инвестирате, за да изживеете своята приказка, обърнете се към него, учтив, отзивчив, точен, добър човек, работи за клиента, за разрешаване на всички препятствия. Обещае ли нещо стои зад думата си и прави и невъзможното за да се случат нещата по най- добрият начин. Доверихме се на гласът му по телефона и не се разочаровхме. В негово лице намерихме професионалист и приятел, спокойно можете да поверите мечтите си в ръцете му и той ще направи всичко да ги сбъдне! Не можем да пропуснем и благодарности към управителя на агенцията, Рейчъл Димитрова невероятна дама, която със съветите, позитивното си мислене и професионализъм доведе сделката до финал!!! Сърдечни благодарности, семейство Русанови!!!
by Анита Русанова
Искам да изкажа искрена благодарност към екипа на Офис11 и специално Нели Андонова и Рейчъл Димитрова за помощта да намерим новия ни дом. Работата с тях беше удоволствие, лесна и бърза. С тях срещнахме коректност, специално внимание и помощ по всякакви въпроси. Пожелаваме ви здраве и професионални успехи и отново ви благодаря!
by Тихомир Стоянов
Много съм благодарна за професионалната намеса на управителите Рейчъл и Христина. Показаха ми имот, който харесах и исках да закупя. Провериха за тежести и се оказа, че няма такива. Но след като изискаха всички документи за имота и собственика, откриха притеснителни обстоятелства около собствеността. Запознаха ме подробно с риска да закупя жилището и ме посъветваха да се откажа. Върнаха ми депозита и след по-малко от месец ми намериха страхотен апартамент без подобни проблеми, при това на малко по-ниска цена. Малко брокери на тяхно място щяха да спрат сделка.
by Красимира Поланагностаки
Защо избрах “Офис 11”? Заради професионализма, лекотата, с която работят, прозрачността през целия процес на търсене за страхотния апартамент, който избрахме. Бъдете сигурни, че изберете ли тях, освен спокойствие, ще получите най-доброто.
by Петър Михалев
Благодарение на Офис 11 и Свилен Воденичаров се сдобих с мечтания дом и с гараж към него на добра цена. Все още продължавам да работя с тях. Горещо препоръчвам техните услуги!
by Айхан Моканов
Много сме доволни от цялата работа на фирмата и в частност на Свилен Воденичаров. След няколкодневни консултации по телефона и проведени видео огледи, дойдохме във Варна от друг град и още с първия фактически оглед, който той ни организира, намерихме идеалния апартамент за нас. Tочно каквото търсихме. Съдействаха ни изцяло, за да завършим сделката с всички необходими документи, както и за да изтеглим банков кредит при много добри условия.
by Несибе Касим
Страхотен екип. Благодаря на Мирела Матеева за професионализма и изключителния подход, чрез който всичко се случва толкова бързо. Тя напълно разбра от какъв имот се нуждая и беше с мен от самото начало до края в намирането на желания имот – препоръчвам!
by Джемиле Ахмед
Коректни и точни професионалисти.
by Красимира Нешева
Препоръчвам услугите на ОФИС 11 – Мирела и колегите ѝ ми съдействаха за намирането и закупуването на жилище през 2021г., като през процеса ми предоставиха добър избор от опции, бяха отзивчиви, и винаги на линия за въпроси. Ако в бъдеще са ми нужни услугите на брокер, бих избрала отново тях.
by Радостина Денчева

Compare listings

Compare